Veckans mix: Hamids Mad Monkey Mix

Efter att i flera år ägnat mig åt att mixa chilloutmusik gjorde jag ett försök att sammanställa en mix med trancemusik sommaren 2007. Flera veckor gick åt arbetet med att samla ett stort antal låtar och gallra de som skulle inkluderas i slutmixen. Ofta går 90 % av tiden åt att samla låtar. Den tekniska biten att mixa och klippa går ofta ganska snabbt. Flera har frågat mig var jag fått tag på introt till mixen. Den tog jag från en inspelning av Jean Michel Jarres milleniumkonsert i Egypten "The 12 dreams of the sun". Den kan du se i sin helhet här. Jag hade inga större förhoppningar om att folk skulle gilla mixen när den var färdigställd men blev positivt överraskad av responsen jag fick. Kan också tillägga att tre av låtarna är svenska produktioner.

För att lyssna på mixen går det bra att ladda ner den här.

Låtlistan är som följande:

01. Bus - Disco Suns
02. Man With No Name - Reincarnation (Tripster remix)
03. Sungod - Ancient Forest (Yantra mix)
04. Vibrasphere - Thermal Twist
05. Procloure - Sad On Red
06. Bus - Bullet (Cass vs Slide Esprit De Corps remix)
07. De Niro - Elan Vital
08. Friends, Lovers & Family - Highly Strung
09. Earthbound - We Are Not Alone
10. The Digital Blonde - Moonflux
11. Anne Clark - Our Darkness (Total Eclipse remix)
12. Deepsky - Cosmic Dancer
13. Blue Planet Corporation - Digital Forward


---

0 kommentarer: