Veckans mix: Future Retro Revolution

22:10 0 Kommentarer

Jag skäms som en valp för att jag inte uppdaterade sidan i förra veckan. Jag får skylla på tidsbrist. Som kompensation kommer istället här ännu en mix från mig. Denna är från hösten 2010. Jag gjorde den under en period då jag var frustrerad eftersom det så sällan producerades melodiska trancelåtar. Jag valde då att slänga ihop en mix med låtar som jag själv uppskattade mycket. Alla med en melodisk prägel. Både nytt och gammalt.

Ladda ner genom att högerklicka HÄR och välj "spara som".

Låtlistan är som följande:

01. Innertales - The Settlers
02. Oudja - Never Tell What You Think
03. Atlantis - Voyager II
04. Sundance - The Living Dream (Transa remix)
05. Domestic & Astrix - Pure Energy
06. Alexander Ligowski - Energize
07. The Digital Blonde - Optica
08. Fire & Ice - Forever Young
09. Swan - Memory (Binary Finary remix)
10. V8 - Temptation (Mea Culpa remix)
11. Samui - The Big Blue

0 kommentarer: